Den här webbplatsen analyserar besökares användarbeteende, med hjälp av cookies, bland annat för mätning av besökta sidor, optimeringserbjudanden och personalisering av innehåll. Våra analyspartners kan kombinera denna information med andra uppgifter dem har till sitt förfogande. Du kan få ytterligare information och ändra dina dataskyddsinställningar när som helst under länken Läs mer och inställningar. Genom att fortsätta att använda webbplatsen, godkänner du den här databehandlingen av webbplatsoperatören och tredje part – återkallelse för revision när som helst i framtiden.
Olet tällä hetkellä verkkosivustoilla Suomi. Saadaksesi hintatietoja ja käyttääksesi ostoskoria, siirry oman maasi sivustoille United States. Siirry maahan usa.living4media.com

Trendejä & inspiraatiota

Uudet sisustustrendit, modernit värit, kauden teemat ja valokuvaajien esittelyt – kokoamme kaikki ideat sisustuksesta, asumisesta, lifestylesta sekä valokuvien tarinoista tänne. Luovia ja kiinnostavia aiheita lisätään kuukausittain. Selaa kokoelmaamme ja pysy ajan tasalla uusimmista trendeistä. Täältä voit aina löytää uusia ideoita.

Trendejä ja vinkkejä sisustukseen, designiin sekä DIY-aiheisiin

Aiheet ovat julkaisujen mukaan aikajärjestyksessä ja tarjoavat yleiskatsauksen trendeihin sekä isojen ja pienien tilojen sisustustyyleihin ja -ideoihin. Kuukausittain esittelemme uutta lifestylea tai sisustuskuvaajia sekä omistaudumme niin uusille tee se itse-ideoille kuin myös trendikkäille materiaaleille, kankaille ja väreille. Blogistamme löytyy kaikista sisustusideoista valikoituja kuvapoimintoja tai mielenkiintoisia artikkeleita taustatietoineen .

Mielenkiintoisia aiheita blogistamme

Koti ja asuminen tai koti ja puutarha – sisustusblogin teemat tarjoavat inspiraatiota kaikkiin tiloihin olohuoneesta keittiöön ja makuuhuoneesta vaatehuoneeseen. Puutarhanhoito, DIY, designklassikot – klikkaa itsesi kohti laajaa sisustusaihevalikoimaa.

Henkilöesittelyjä valokuvaajistamme

Opi lisää valokuvaajistamme!
Heillä on usein mielenkiintoisia tarinoita – esittelemme heidän tarinansa ja historiansa yksityiskohtaisemmin. Valokuvaaajiemme informaatio on löydettävissä aina kun heidän uusia kuviaan lisätään valikoimaan.

Tutustu valokuviemme taustoihin ja löydä uusimmat trendit kokoelmastamme.
Sisustuksen aiheet päivittyvät kuukausittain arkistomme päivityksen yhteydessä. Oletko sisustuksen ystävä, lifestyle-toimittaja vai oletko etsimässä kuvia tietystä aiheesta puutarhan tai asumisen osa-alueella? Selaa kokoelmaamme ja inspiroidu!

;