Meillä hyvä ammattitaito kannattaa.

Olitpa sitten pitkän kokemuksen omaava ammattilainen tai luova tulokas, etsimme jatkuvasti ensiluokkaisia valokuvaajia. Sisustuskuvaukseen erikoistuneena kuvatoimistona olemme maailman johtava kuvien ja kuvien toimittaja sisustukseen, asumiseen, sisustamiseen, tee-se-itse-rakentamiseen ja puutarhanhoitoon liittyvissä asioissa. Nykyaikaiset, aidot ja erottuvat kuvat kaikilta näiltä alueilta ovat vahvuutemme. Olisimme iloisia, jos työsi yllättäisi meidät, ja odotamme innolla yhteydenottoasi. Autamme sinua myymään kuvasi kaikkialla maailmassa.

Sisustuskuvaus on intohimomme.
Sinun myös?

Miksi living4media?

Lähellä asiakasta

Asiakkaitamme ovat suurimmat kustantamot ja toimistot sekä suuri määrä erityisasiakkaita sisustus-, asumis-, puutarha- ja asuntoalalta. Pidämme erityisen tiivistä yhteyttä asiakkaisiimme ja arvostamme kumppanuuteen perustuvaa suhdetta. Näin tavoitat kanssamme taatusti juuri oikeat ostajat.

Ammattilainen

Ammattimaiset avainsanat, palaute lähettämistäsi kuvista, tiivis yhteydenpito sinun ja asiantuntijoidemme välillä sekä jatkuva tiedottaminen asiakkaidemme tarpeista ja nykytrendeistä.

Rajaton ja globaalisti verkottunut

Kansainvälisten yhteistyökumppaneidemme verkoston avulla tarjoamme kuvasi suoraan paikan päällä lukuisissa maissa kaikissa maanosissa. Tällä tavoin tavoitamme puolestasi kansainväliset ostajat kustannus-, mainos- ja media-alalla ympäri maailmaa.

Best Of

Edustamme intohimoa ja taitotietoa asumisen ja sisustuksen valokuvauksen alalla. Kokeneista asiantuntijoista koostuva tiimimme etsii jatkuvasti uusia kykyjä. Tarjoamme asiakkaillemme yli 200 000 valittua teosta parhailta valokuvaajilta.

Mitä etsimme

Motiivit, jotka tekevät vaikutuksen. Kuvat, jotka puhuvat puolestaan ja ja jotka toimivat myös yksinään. Yksittäiset kuvat, joissa on wow-ilmiö, syvyyttä, leveyttä tai yksityiskohtia.

Kuvia, joissa on muutakin kuin kaunis motiivi. Kuvia, jotka saavat sinut luovaksi: DIY-kuvat – myös vaiheet ja tekstit.

Raportteja. Ne vievät meidät matkalle, kotiin, puutarhaan tai aiheen syvyyksiin. Kuvat ja mielellään myös niihin sopivat tekstit kertovat tarinoita.

10 vinkkiä valokuvaajille

Myy kuvasi menestyksekkäästi ympäri maailmaa.

Näytä 10 vinkkiä

Esimerkkejä julkaisuista

blum- Inspirations
Country Living - June 2022
HouseBeautiful - August 2021
HouseBeautiful - February 2022
HouseBeautiful - Juni 2022
HouseBeautiful - September 2021

Miten minusta tulee living4media-valokuvaaja?

Jos haluat hakea living4media, lähetä meille sähköpostia ja linkki verkkosivustollesi tai verkkogalleriallesi osoitteeseen artists@imageprofessionals.com. Näin saamme ensivaikutelman portfoliostasi ja voimme antaa sinulle palautetta. Jos näemme hyvän pohjan menestyksekkäälle yhteistyölle, haluaisimme tietenkin nähdä sinusta enemmän ja tehdä kanssasi valokuvaajasopimuksen.

Täältä löydät tietoa siitä, kuinka voit toimittaa valokuvat ja artikkelit sujuvasti:

Lähettäessäsi artikkeleita, täytä oheinen kaavake ja lähetä se videon mukana:

Model release- ja/tai property release-luvat tulee tarvittaessa toimittaa lähetyksen mukana. Kts. täältä niihin kuuluvat sopimukset:

Model Release Agreement noudattaa GDPR-säännöksiä (DSGVO), jotka BVPA:n (German Federal Association of the Image Industry) asianajajat ovat kehittäneet. Ota huomioon, että tässä toimitetut mallikaavakkeet eivät käsitä lakiapua eivätkä korvaa lainopillista apua tai muita neuvoja, jotka liittyvät yksittäiseen tapaukseen.

Ota yhteyttä nyt
Margarita Semadeni

Margarita Semadeni

Margarita auttaa sinua kaikissa kysymyksissäsi:

Phone+49 (89) 747 202 89 Mailartists@imageprofessionals.com