Meillä hyvä ammattitaito kannattaa.

Olitpa sitten pitkän kokemuksen omaava ammattilainen tai luova tulokas, etsimme jatkuvasti ensiluokkaisia valokuvaajia. Sisustuskuvaukseen erikoistuneena kuvatoimistona olemme maailman johtava kuvien ja kuvien toimittaja sisustukseen, asumiseen, sisustamiseen, tee-se-itse-rakentamiseen ja puutarhanhoitoon liittyvissä asioissa. Nykyaikaiset, aidot ja erottuvat kuvat kaikilta näiltä alueilta ovat vahvuutemme. Olisimme iloisia, jos työsi yllättäisi meidät, ja odotamme innolla yhteydenottoasi. Autamme sinua myymään kuvasi kaikkialla maailmassa.

Sisustuskuvaus on intohimomme.
Sinun myös?

Mitä etsimme

Motiivit, jotka tekevät vaikutuksen. Kuvat, jotka puhuvat puolestaan ja ja jotka toimivat myös yksinään. Yksittäiset kuvat, joissa on wow-ilmiö, syvyyttä, leveyttä tai yksityiskohtia.

Kuvia, joissa on muutakin kuin kaunis motiivi. Kuvia, jotka saavat sinut luovaksi: DIY-kuvat – myös vaiheet ja tekstit.

Raportteja. Ne vievät meidät matkalle, kotiin, puutarhaan tai aiheen syvyyksiin. Kuvat ja mielellään myös niihin sopivat tekstit kertovat tarinoita.

10 vinkkiä valokuvaajille

Myy kuvasi menestyksekkäästi ympäri maailmaa.

Näytä 10 vinkkiä

Miten minusta tulee living4media-valokuvaaja?

Jos haluat hakea living4media, lähetä meille sähköpostia ja linkki verkkosivustollesi tai verkkogalleriallesi osoitteeseen artists@imageprofessionals.com. Näin saamme ensivaikutelman portfoliostasi ja voimme antaa sinulle palautetta. Jos näemme hyvän pohjan menestyksekkäälle yhteistyölle, haluaisimme tietenkin nähdä sinusta enemmän ja tehdä kanssasi valokuvaajasopimuksen.

Täältä löydät tietoa siitä, kuinka voit toimittaa valokuvat ja artikkelit sujuvasti:

Lähettäessäsi artikkeleita, täytä oheinen kaavake ja lähetä se videon mukana:

Model release- ja/tai property release-luvat tulee tarvittaessa toimittaa lähetyksen mukana. Kts. täältä niihin kuuluvat sopimukset:

Model Release Agreement noudattaa GDPR-säännöksiä (DSGVO), jotka BVPA:n (German Federal Association of the Image Industry) asianajajat ovat kehittäneet. Ota huomioon, että tässä toimitetut mallikaavakkeet eivät käsitä lakiapua eivätkä korvaa lainopillista apua tai muita neuvoja, jotka liittyvät yksittäiseen tapaukseen.

Ota yhteyttä nyt
Margarita Semadeni

Margarita Semadeni

Margarita auttaa sinua kaikissa kysymyksissäsi:

Phone+49 (89) 747 202 89 Mailartists@imageprofessionals.com
;