Meistä

Yritys

living4media on korkealuokkainen kuvatoimisto, joka erikoistuu kotiin ja asumiseen. Maailman johtavan ruokakuvatoimiston StockFoodin sisaryhtiö living4media perustettiin vuonna 2011. Yritys on jo tähän mennessä maailman johtavien toimittajien joukossa, mitä tulee sisustuksen, asumisen, koristelun, tee itse- juttujen ja puutarhan osa-alueisiin. Münchenissä sijaitsevan pääkonttorin lisäksi meillä ja kansainvälinen kumppanitoimistojen verkosto yli 75 maassa. Image Professionals työllistää noin 60 henkilöä.

Kokoelma

living4median laaja kokoelma sisältää sekä yksittäisiä kuvia (rights-managed ja royalty-free) että käyttövalmiita artikkeleita seuraavista teemoista:

living4media tarjoaa niin inspiraatiota kuin myös kuvia ja artikkeleita. Erikseen valittuja houkuttelevia kuvia uusista ja kehittyvistä trendeistä säännöllisesti esiteltyinä. Kuvauksen tyyleistä väriteemoihin, designiin ja materiaaleihin sekä tapahtumiin – meiltä löytyy kaikkea.

Oma talonsisäinen Editorial Department-osastomme voi toimittaa alkuperäiset tekstit kaikkiin kuviin, artikkeleihin ja erityisvalikoimiin, myös käännettyinä.

Kuvaajat

Läheiset suhteet maailman ihaltuihin sisustustuskuvaajiin auttavat living4mediaa reagoimaan nopeasti uusiin tapahtumiin ja tyyleihin. Keskitymme uusiin trendeihin heti niiden ilmestyttyä, ja jopa autamme uusien trendien syntymisessä.

Kuvaajiemme ja yhtesityökumppaniemme tietokanta pitää sisällään sekä tunnettuja, arvostettuja kuvaajia että lupaavia, uusia taiteilijoita. Yhteistyömme arvostettujen, kansainvälisten toimistojen kanssa takaa jatkuvan virran uusia ideoita sekä mahdollisuuden poimia uusia kykyjä kuvaajien joukosta.

Tiimi

Verkkopalveluiden lisäksi living4media voi inspiroida ja luoda uusia ideoita päivittäin. Teemme jatkuvasti työtä tarjotaksemme raikkaita, uusia ideoita median, mainonnan ja markkinoinnin ammattilaisille. Asiakkaamme saavat henkilökohtaista ja ammattimaista kuvapalvelua , joka tarjoaa vastauksia niin yksinkertaisiin kuin monimutkaisiinkin kuvakysymyksiin.

StockFood GmbH:n omistama itsenäinen kuvatoimisto living4media omaa erinomaisen verkoston sekä todella ymmärtää asiakkaidensa tarpeita. StockFood on ollut Hubert Burda Median tytäryhtiö vuodesta 2016.

;