Mitä tarjoamme

Täältä löydät yleiskatsauksen siitä, mitä tarjoamme. Autamme mielellämme sinua henkilökohtaisesti.

Ota yhteyttä, jos sinulla on vielä jotain mitä haluaisit tietää living4mediasta:

09 455 80 86
toimisto@tekstikuva.fi

Räätälöity kuvahakupalvelu

Eikö sinulla ole aikaa tai etkö löydä oikeanlaista kuvaa? Tiimimme auttaa sinua mielellään luomalla yksilöllisen kuvakokoelman.

Toimituksellinen palvelu

Lifestylen, kodin somistamisen tai puutarhanhoidon teemoista koostuvat artikkelit ovat erikoisalaamme. Olemme ajan hermolla ja voimme auttaa sinua löytämään ihanteellisia kuvia ja artikkeleita lukuisista eri aiheista.

Toimitukselliset tekstit

Oma talonsisäinen Editorial Department-osastomme voi tarjota toimitukselliset tekstit kaikkiin kuvasarjoihin ja artikkeleihin, räätälöitynä juuri sinulle. Kerro vain meille mitä haluat.

Feature Preview-palvelu

Ilmainen Feature preview-palvelumme ilmoittaa sinulle uusimmista artikkeleistamme ennen kuin ne lisätään verkkosivuille. Voit varata ne ennakkoon, ennen muita. Kirjaudu palveluun nyt.

Latausoikeudet

Jos tarvitset materiaalia sivustoiltamme säännöllisesti, pyydä meitä aktivoimaan sinulle suora lataus. Tämä antaa sinulle rajattoman pääsyn valikoimaamme, 24/7.

Uutiskirje

Tilaa veloitukseton uutiskirjeemme ja pidät huolen, että et jää mistään paitsi. Tutustu uusimpiin kuviin sekä kuvaajiin ja pysy trendien edellä. Voit milloin tahansa peruuttaa tilauksesi.