Inspired Home & Living

Avaa ovi ja astu sisään kodin ja asumisen valtakuntaan.

Kodin sisustuksen suunnittelu tai somistus eivät ole helppoja tehtäviä. Koti on ikään kuin asukkaansa jatke eteisestä olohuoneeseen ja makuuhuoneisiin. Jokainen tarvitsee inspiraatiota ja ideoita luodakseen unelmiensa kodin, joka soveltuu juuri itselle. Täältä löydät kuvia eri ideoista ja sisustuksen trendeistä, jotta pääset alkuun.

Trendikkäitä tyylejä

lisää...
näytä vähemmän

Somisteet & Kalusteet

lisää...
näytä vähemmän

Inspired Home & Living-kuvakokoelmamme sisältää runsaan valikoiman kodin esineitä, erilaisia trendejä, sekä luovia sisustusideoita. Sieltä löytyy sisustuskuvia eri kuvaajilta, ja runsaasti erilaisia kotityylejä. Boheemista pohjoismaalaiseen sekä klassiseen designiin, ja erityisiin esineisiin, jotka huomaa haluavansa itselleen.

Olemme tehneet oikeanlaisen kuvan etsimisestä helppoa, olkoon tarve sitten Copy space-tekstitilalle, tietylle kuvakulmalle tai esim. Vaaka- tai pystymalliselle kuvalle. Kokoelma on järjestetty trendien mukaan. Tutustu kauniisiin kuviin kaikissa trendkkäissä tyyleissä. Tarvitseeko sinun nostaa esille tietty tuote, joka on valikoimassasi? Silmäile kodin kuvia sisältäen tiettyjä tuotteita, kuten valaisimia, ruukkuja, raheja tai säilytysratkaisuja. Jos et löydä jotain etsimääsi, tiimimme auttaa sinua mielellään kuvakysymyksissä. Käytä Inspired Home & Living-kokoelmaa apunasi seuraavassa projektissasi!