Puutarhakuvakokoelmamme

Puutarhasta on moneksi: Se on paikka levähtää, puuhastella, kasvattaa yrttejä ja vihanneksia, se toimii kesän suosikkihuoneena ja tapaamispaikkana grillailun lomassa. Meiltä löytyy runsaasti puutarhakuvia kuvavalikoimastamme ja olemme luoneet niistä oman kokoelman. Tämä kokoelma kattaa kaikki puutarhan osa-alueet.

Avaa ovi puutarhaan, liity meihin ja nauti kauniista puutarhoista. Tervetuloa puutarhakokoelmamme pariin.

Vuodenajat ja tapahtumat puutarhassa

lisää...
näytä vähemmän

Erilaiset puutarhat ja puutarhanhoito

lisää...
näytä vähemmän

Puutarhakuvien käyttömahdollisuudet

lisää...
näytä vähemmän

Puutarhakuvat ja –ideat

Puutarhakokoelmamme sisältää laajan valikoiman eri näkökulmia puutarhaan ja runsaasti luovia ideoita. Eri kuvaajien kuvia sisältävä kokoelma mahdollistaa laajan puutarhatyylien kirjon. Kaupunkipuutarhoista puutarhataiteeseen, arikkitehtuuriin sekä erilaisiin kasveihin – löydät kuvia kaikilta puutarhan osa-alueilta.

Mikäli olet etsimässä kuvia puutarhajuhlista, kalusteista, kaupunkipuutarhasta tai koristelusta, löydät ne kaikki valikoimastamme. Kokoelma on järjestetty pääaihealueiden mukaan. Selaa puutarhoja, jotka on jaoteltu Parvekkeisiin&Terasseihin, Kukkiin, Puutarhanhoitoon sekä Vaihe vaiheelta-ohjeisiin. Tarvitsetko kuvia tietyltä vuodenajalta? Kevät, kesä, syksy ja talvi sekä joulu ja pääsiäinen ovat jaoteltuina erikseen. Voit etsiä kuvia myös valokuvaajien mukaan. Kuuluisan saksalaisen Friedrich Straussin kuvat käsittävät suuren osan materiaalista. Lisäksi meillä on monien muiden lahjakkaiden valokuvaajien materiaalia kuvakokoelmassamme

Etsitkö puutarhakuvia erilaisella teemalla tai näkökulmalla?

Tässä tapauksessa löydät varmasti etsimäsi sisarbrändiltämme! StokFoodilta, ruokakuvien asiantuntijalta, löydät puutarhakuvia ruoka-aiheilla. Tutustu kesäkeittiöön sekä puutarhassa kasvatettuihin ja siellä tarjoiltaviin suosikkiruokalajeihisi.