Old bench in the winter garden with patterned cement tile floor

Old bench in the winter garden with patterned cement tile floor

Kuva ID: 12343006
Lisenssityyppi: Rights Managed
Kuvaaja: © living4media / Bauer Syndication
Rajoitukset:
  • clearance required for commercial uses
  • not available in AU,CN,ID,IN,LatinAmerica,PH,TH
Model Release: ei vaadita
Property Release: There is not yet a release available. Please contact us before usage.
 
Sijainti:Melbourne; AU
Tulostuskoko: n. 25,02 × 37,54 cm/ 300 dpi
ideaalinen koko tulosteille enintään DIN A4

Hinnat kuvalle

editorial
(book, digital media, magazine, newspaper, television etc.)
alk. 20 €
commercial
(electronic, outdoor, print, television etc.)
alk. 40 €
consumer product
(calendar, greeting, post card, packaging etc.)
alk. 100 €

Series Icon Kuva on osa sarjaa

Metal table with plants and old chest in front of an arched window Bright bedroom with an open double door to the winter garden Old bench in the winter garden with patterned cement tile floor Old chest with a cobbler on patterned cement tiles

Etsi samankaltaisia kuvia

Altbau Balcony Balcony Door Bench Box Cement tiles Classic Conservatory Crate Decoration Devil's ivy Floor Floor pattern Furniture Ground House Plant House Plants Houseplant House-Plant Houseplants House-Plants Indoor Indoor Plant Indoor Plants Indoors inside Inside Interior Interior Decoration Interior Design Junk Light Lightish Loggia No One Nobody No-One Occasional Table Old Old Building Pattern Retro Sample floor Series Shabby Chic Shabby-Chic Side table Side Table Side-Table Suitcase Suitcases Sun Room Sunroom Transom Windows Travelling trunk Window Windows Vintage Winter garden Violin fig

Tämä kuva on osa artikkelia

Tell Tale

12342969 | © living4media / Bauer Syndication | 44 kuvaa

Telling a story through décor in a 19th century home in Melbourne

Susanne and Toby’s family has lived abroad for many years. In order to make the places they rented feel more like home, they decorated and filled their houses with art and furniture that could tell the story of their journey. Once they found a place they could call home, the walls became a visual journey of their family’s story.
Näytä artikkeli

Lisää kuvia tältä kuvaajalta

;