Southern Light

Southern Light

Artikkeli 13424742 | © living4media / Brandajs, Laurent | 36 kuvaa

The Jules Miles architects studio proves that minimalism can also be warm; BE

When the architects of the Jules Miles studio in Brussels first saw this house, the most dominant feature was the pervasive lack of light. The south-facing aspects of the house allowed the architects to create an open home that maximises the natural light and balances the white walls with warm accents in wood, leather and fabric.

Lisätietoja
Artikkelinro.: 13424742
Kuvien lukumäärä: 36
Teksti: Text written upon request (700-1000 words, English)
Kuvaaja: © living4media / Brandajs, Laurent
Arkkitehti: Mathieu Dewitte / Jules and Miles
Aihe: Interiors
Oikeudet: Worldwide first rights available upon request, except in BE
Model Release: There is not yet a release available. Please contact us before usage.
Property Release: There is not yet a release available. Please contact us before usage.
Hinnat: Pyynnöstä. Ota yhteyttä saadaksesi tarjouksen.
Tilaaminen: Ota yhteyttä saadaksesi high res-kuvat ja tekstit.

Kaikki artikkelin kuvat (36)

Kuvanro.: 13424761 Kuvanro.: 13424759 Kuvanro.: 13424756 Kuvanro.: 13424763 Kuvanro.: 13424764 Kuvanro.: 13424766 Kuvanro.: 13424767 Kuvanro.: 13424768 Kuvanro.: 13424775 Kuvanro.: 13424780 Kuvanro.: 13424781 Kuvanro.: 13424743 Kuvanro.: 13424744 Kuvanro.: 13424746 Kuvanro.: 13424747 Kuvanro.: 13424748 Kuvanro.: 13424749 Kuvanro.: 13424750 Kuvanro.: 13424751 Kuvanro.: 13424752 Kuvanro.: 13424753 Kuvanro.: 13424754 Kuvanro.: 13424755 Kuvanro.: 13424770 Kuvanro.: 13424771 Kuvanro.: 13424777 Kuvanro.: 13424782 Kuvanro.: 13424783 Kuvanro.: 13424784 Kuvanro.: 13424785 Kuvanro.: 13424788 Kuvanro.: 13424787 Kuvanro.: 13424786 Kuvanro.: 13424791 Kuvanro.: 13424792 Kuvanro.: 13424790

Avainsanat

bright colours Childrens Bedroom Children's room Childrens Room Child's Bedroom Contemporary Courtyard Façade detail Home story without people House Indoor Inside Interior Decoration Kids room Light Light floor Light wood Lightish Nurseries Nursery Open-Plan Kitchen Outside Renovated Scandi style Staircase Stairs Stairway Studies Study White wall

Tämän kuvaajan muita artikkeleita

Brought to Light

Brandajs, Laurent | 35 kuvaa

A majestic staircase and bright interiors characterise this hidden Brussels gem

Under Reluctant Gables

Brandajs, Laurent | 28 kuvaa

Gilles' countryside home mixes Nordic simplicity with sculptural elements; BE

Spiral Ascension

Brandajs, Laurent | 28 kuvaa

Lionel's Brussels home has a 15 m² foundation and is packed with clever design

Red, White & Black

Brandajs, Laurent | 43 kuvaa

The industrial spirit of this loft has been softened with art and colour; BE

;