Den här webbplatsen analyserar besökares användarbeteende, med hjälp av cookies, bland annat för mätning av besökta sidor, optimeringserbjudanden och personalisering av innehåll. Våra analyspartners kan kombinera denna information med andra uppgifter dem har till sitt förfogande. Du kan få ytterligare information och ändra dina dataskyddsinställningar när som helst under länken Läs mer och inställningar. Genom att fortsätta att använda webbplatsen, godkänner du den här databehandlingen av webbplatsoperatören och tredje part – återkallelse för revision när som helst i framtiden.
Olet tällä hetkellä verkkosivustoilla Suomi. Saadaksesi hintatietoja ja käyttääksesi ostoskoria, siirry oman maasi sivustoille United States. Siirry maahan usa.living4media.com

Cedar Cube

Artikkeli 12503392 | © living4media / Cox, Stuart | 72 kuvaa

This unique and fascinating home demands a closer look; UK

Located amongst beautiful rural farmland in Somerset, this cubic home offers much more than first glance would suggested. Jane's jewellery workshop, Jeremy's garage for his classic cars, their own living space and an extra self contained accommodation for visiting family come together to form this innovative contemporary building.

Lisätietoja
Artikkelinro.: 12503392
Kuvien lukumäärä: 72
Teksti: Text written upon request (700-1000 words, English)
Kuvaaja: © living4media / Cox, Stuart
Arkkitehti: Nigel Humphrey
Aihe: Interiors
Oikeudet: Worldwide second rights available upon request
Model Release: There is not yet a release available. Please contact us before usage.
Property Release: There is not yet a release available. Please contact us before usage.
Hinnat: Pyynnöstä. Ota yhteyttä saadaksesi tarjouksen.
Tilaaminen: Ota yhteyttä saadaksesi high res-kuvat ja tekstit.

Kaikki artikkelin kuvat (72)

Kuvanro.: 12503403 Kuvanro.: 12503407 Kuvanro.: 12503400 Kuvanro.: 12503401 Kuvanro.: 12503399 Kuvanro.: 12503396 Kuvanro.: 12503395 Kuvanro.: 12503394 Kuvanro.: 12503397 Kuvanro.: 12503405 Kuvanro.: 12503540 Kuvanro.: 12503541 Kuvanro.: 12503539 Kuvanro.: 12503536 Kuvanro.: 12503537 Kuvanro.: 12503527 Kuvanro.: 12503543 Kuvanro.: 12503408 Kuvanro.: 12503410 Kuvanro.: 12503421 Kuvanro.: 12503413 Kuvanro.: 12503420 Kuvanro.: 12503419 Kuvanro.: 12503423 Kuvanro.: 12503516 Kuvanro.: 12503418 Kuvanro.: 12503475 Kuvanro.: 12503431 Kuvanro.: 12503428 Kuvanro.: 12503427 Kuvanro.: 12503496 Kuvanro.: 12503494 Kuvanro.: 12503441 Kuvanro.: 12503435 Kuvanro.: 12503445 Kuvanro.: 12503448 Kuvanro.: 12503444 Kuvanro.: 12503533 Kuvanro.: 12503528 Kuvanro.: 12503530 Kuvanro.: 12503449 Kuvanro.: 12503452 Kuvanro.: 12503467 Kuvanro.: 12503466 Kuvanro.: 12503471 Kuvanro.: 12503473 Kuvanro.: 12503454 Kuvanro.: 12503458 Kuvanro.: 12503457 Kuvanro.: 12503459 Kuvanro.: 12503460 Kuvanro.: 12503476 Kuvanro.: 12503477 Kuvanro.: 12503513 Kuvanro.: 12503485 Kuvanro.: 12503489 Kuvanro.: 12503492 Kuvanro.: 12503481 Kuvanro.: 12503480 Kuvanro.: 12503478 Kuvanro.: 12503483 Kuvanro.: 12503482 Kuvanro.: 12503507 Kuvanro.: 12503499 Kuvanro.: 12503505 Kuvanro.: 12503509 Kuvanro.: 12503518 Kuvanro.: 12503519 Kuvanro.: 12503521 Kuvanro.: 12503522 Kuvanro.: 12503524 Kuvanro.: 12503525

Avainsanat

Airy Architect Designed House Architect-Designed House Architects House bright colours Cedar Wood Cedarwood Cedar-Wood Couple Cubic Cubic shape Designer Furniture Designer Style ease Facade Gallery high space Home story with people House with garden Indoor Inside Interior Decoration Interior design Ladder Light wood modern architecture Pair simplicity Studies Study Timber Clad Timber Cladding Timber Façade Wood Wood Paneling Wood Panelling Wooden Wooden Facade Workshop

Tämän kuvaajan muita artikkeleita

Wood House

Cox, Stuart | 76 kuvaa

At the heart of this beautiful British countryside house lies an orangery

Mum's style

Cox, Stuart | 47 kuvaa

Nic made sure everything was perfect when he designed his mum's home; UK

Surgery transformed

Cox, Stuart | 106 kuvaa

This Victorian Doctor's surgery has been brought back to life; UK

River Views

Cox, Stuart | 67 kuvaa

Explore how this family has added light and space to their Dorset home; UK